SOCIALE MEDIA

EGGEWAARTSKAPELLE

Veel steun na verwoestende brand in Eggewaartskapelle

Foto: P.S.

Gepubliceerd

op

Afgelopen zondagavond sloegen de vlammen nog in een mum van tijd door het dak van een woning in de Heydehoekstraat in Eggewaartskapelle. De brand zorgde voor heel wat schade, maar gelukkig kan het getroffen gezin op heel veel steun rekenen.

Het gezin van Dirk Vandenberghe (46) en Evelyne Deloz (43) met hun drie zonen Quinten (17), Seppe (13) en Wout (11) kan na de verwoestende brand op heel wat steun rekenen. In het VTI in Veurne, waar de twee oudste zonen school lopen, werd woensdag al een actie opgestart om geld in te zamelen. Ook op Facebook staan heel wat steunbetuigingen voor het getroffen gezin.

Nadat ze deze week nog in een vakantiehoeve in Beauvoorde verbleven is er intussen een huurhuis gevonden voor het gezin aan de kerk in het centrum van Eggewaartskpelle. Op langere termijn wordt door de stad Veurne ook gezocht voor een andere woning.

De Facebookoproep

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.