SOCIALE MEDIA

VEURNE

Grote brand in Eisbar blijkt rookmachine te zijn

Foto: DVG

Gepubliceerd

op

Even voor 8.00 uur dinsdagmorgen hebben de brandweerkorpsen moeten uitrukken naar de Grote Markt in Veurne voor een mogelijke brand in de Eisbar.

Een voorbijganger meldde dat er een brand zou uitgebroken zijn in één van de chalets van de Eisbar, zeer populair op de kerstmarkt van dit jaar. Eenmaal de brandweer van Veurne en Oostduinkerke ter plaatse waren, hing er heel wat rook boven de chalet. In combinatie met de brandende kerstlichtjes leek het alsof het om een echte brand ging. Na een controle van de brandweer bleek dat de rookmachine in de chalet plots in gang was geschoten en het dus loos alarm was. De brandweer mocht dus snel terugkeren naar de kazerne nadat de situatie onder controle was.

De rook van de rookmachine zorgde in combinatie met de kerstlichten voor een blik van een echte brand. Foto: DVG

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.