SOCIALE MEDIA

VEURNE

Twee woningen onbewoonbaar na brand in de Pannestraat

Foto: Davy Lucidarme

Gepubliceerd

op

Zaterdagvoormiddag omstreeks 10.00 uur werden de brandweerkorpsen van Veurne en De Panne opgeroepen voor een appartementsbrand in de Pannestraat in Veurne. Door de brand is de woning instabiel en dient er gestut te worden. De politie zal samen met de stad opvang zoeken voor de bewoners.

De brand ging niet zozeer gepaard met veel vlammen maar wel met een stevige zwarte rookontwikkeling. Na een half uur had de brandweer het vuur onder controle. Een woning op het gelijkvloers werd zwaar beschadigd door de brand en is onbewoonbaar. De woning boven het getroffen appartement is eveneens tijdelijk onbewoonbaar.

Er waren 4 mensen aanwezig in het gebouw, waarvan 3 reeds buiten bij aankomst van de brandweer. 1 dame werd geëvacueerd door de brandweer en afgevoerd met lichte rookintoxicatie naar het ziekenhuis.

De politie en het parket sturen een deskundige ter plaatse om de oorzaak en omstandigheden te bepalen.

De politie en het parket sturen een deskundige ter plaatse om de oorzaak en omstandigheden te bepalen.

Na een half uur had de brandweer het vuur onder controle. Foto: Davy Lucidarme

De brand ging niet zozeer gepaard met veel vlammen maar wel met een stevige zwarte rookontwikkeling. Foto: Davy Lucidarme

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.