SOCIALE MEDIA

BREAKING

Vrouw (44) sterft door CO-vergiftiging in Veurne

Foto: Daron Mertens (DVG)

Gepubliceerd

op

Maandagmorgen werden de hulpdiensten opgeroepen naar een woning langs het Jaagpad in Veurne voor een geval van CO-vergiftiging. Een vrouw (44) werd er levenloos aangetroffen in haar bad.

In een woning langs het Jaagpad in Veurne werd vanochtend een vrouw levenloos aangetroffen in haar bad. Het gaat om een vrouw van 44 jaar die deze ochtend niet was opgedaagd op haar werk.

Nadat de vrouw niet was komen opdagen op haar werk sloeg haar vader alarm. Even later trof haar vader de vrouw levenloos aan in bad en gaf geen teken meer van leven, waarna hij de hulpdiensten verwittigde. De toegesnelde MUG en ziekenwagen konden geen hulp meer bieden.

Slecht werkende boiler

Ook de brandweer kwam ter plaatse om de woning te ventileren en ramen en deuren open te zetten. Een slecht werkende boiler zou de oorzaak geweest zijn van het overlijden.

De toegesnelde MUG en ziekenwagen konden geen hulp meer bieden. Foto: Daron Mertens (DVG)

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.