SOCIALE MEDIA

VEURNE

Mini-onderneming Minilagro organiseert avondwandeling

De mini-ondernemers van 6 Economie uit het College Veurne.

Gepubliceerd

op

Op 9 februari 2019 organiseert mini-onderneming Minilagro van het College Veurne een nocturne. De wandeling loopt over een parcours van 7,5 km door en rond het centrum van onze stad. Inschrijven op voorhand is wel noodzakelijk.

Het belooft niet zomaar een wandeltocht te worden. Onderweg stop je op verschillende plaatsen en kan je genieten van een hapje en/of een drankje. De vertrekuren zijn niet vast en je kiest dus zelf wanneer je vertrekt (binnen het tijdsbestek 17u30 – 19u00). Starten (en aankomen) doe je op het College (Karel Coggelaan 8).

Tickets

Kinderen onder de 6 jaar kunnen gratis deelnemen, kinderen tot 12 jaar betalen 8 euro en al wie ouder is dan 12 jaar betaalt 12 euro. Om jouw ticket vast te leggen moet je je op voorhand inschrijven. Dit kan door een mailtje te sturen naar minilagro@gmail.com met: het aantal deelnemers, de namen van de deelnemers en de leeftijden van de wandelaars. Daarna ontvang je een mailtje terug met info over het verdere verloop van de betaling. Inschrijven kan nog tot 2 februari 2019.

Meer info op de Facebookevent van Minilagro.

De flyer van de ‘Minilagro Nocturne’.

Louis is de oprichter van De Veurnsche Gazette. Hij houdt zich vooral bezig met het weerbericht en het onderhouden van de websites (DVG en WT + app). Ook nieuwe websites en apps zijn door hem gecreëerd. Af en toe schrijft hij ook artikelen voor de DVG-site en voor Noodweer Benelux.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.