SOCIALE MEDIA

VEURNE

Vandaal vernielt ruit van de Blokker en slaat op de vlucht

Foto: DVG

Gepubliceerd

op

Maandagavond werd de brandweer van Veurne opgeroepen naar de Ooststraat in Veurne voor een geval van vandalisme bij de Blokker.

Een van de glazen ruiten van de inkomdeur van de Blokker in de Ooststraat in Veurne werd maandagavond vernield door een vandaal. Er werd niets gestolen uit de winkel, al zit er nu wel een groot gat in het raam. Vermoedelijk ging het om een dronken man die met zijn voet de ruit intrapte en daarna op de vlucht sloeg. De brandweer kwam ter plaatse en zaagde een houtenplaat uit om die daarna tegen de vernielde ruit te bevestigen. De politie stelde een onderzoek in.

De brandweer van Veurne kwam ter plaatse en zaagde uit een houten plaat een afdekking om tegen de gebarsten ruit te plaatsen. Foto: DVG

De brandweer van Veurne kwam ter plaatse en zaagde uit een houten plaat een afdekking om tegen de gebarsten ruit te plaatsen. Foto: DL

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.