SOCIALE MEDIA

STEENKERKE

Wagen gaat door vangrail en belandt meters diep in gracht

Foto: DVG

Gepubliceerd

op

Woensdagavond is een bestuurder van een pick-up wagen in de gracht terecht gekomen nadat de bestuurder de controle over zijn stuur verloor op de E40 in Steenkerke.

De wagen, die in de richting van Oostduinkerke reed, vloog om een onbekende reden door de vangrail en kwam een twintigtal meter dieper op zijn flank in de sloot terecht. De opgeroepen brandweer van Veurne en andere hulpdiensten snelden ter plaatse omdat er sprake was van een gekneld persoon. De brandweer kon de man uit zijn voertuig bevrijden, waarna hij gewond overgebracht werd naar het AZ West in Veurne. De takelwerken verliepen moeizaam doordat de wagen zeer diep in de berm lag. Het verkeer op de E40 ondervond weinig tot geen hinder.

De pick-up belandde enkele meters diep in de gracht naast de E40. Foto: DVG

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.