SOCIALE MEDIA

STEENKERKE

Landbouwer (68) belandt onder wielen van tractor en raakt zwaargewond

Foto: Illustratie

Gepubliceerd

op

Zaterdagmiddag raakte de 68-jarige landbouwer R.S. zwaargewond nadat zijn 36-jarige zoon L.S. hem had overreden met een tractor op hun landbouwbedrijf langs de Ieperse Steenweg in Veurne.

Het incident gebeurde omstreeks 12.30 uur toen de vader achter de tractor stond tijdens het manoeuvreren. De zoon, de bestuurder van de tractor, had zijn vader niet opgemerkt waardoor de man met zijn benen onder de wielen van de tractor terechtkwam. Hij werd onder MUG begeleiding van Oostende zwaargewond overgebracht naar het AZ West in Veurne voor een spoedoperatie. “Over zijn toestand hebben we voorlopig geen verdere informatie”, zegt korpschef Devid Camerlynck van de politiezone Spoorkin. Ook de dienst ‘Toezicht Welzijn op het Werk’ kwam ter plaatse om te controleren of er geen inbreuken werden gemaakt op de veiligheidsvoorschriften.

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.