SOCIALE MEDIA

VEURNE

Man uit Litouwen aangehouden op verdenking van mensensmokkel nabij industrieterrein

Foto: Daron Mertens (DVG)

Gepubliceerd

op

Aan het industrieterrein in Veurne werd op 18 maart 2019 een Brits voertuig opgemerkt, die mogelijk betrokken was bij mensensmokkel.

De bestuurder van een Mercedes begaf zich in de richting van een vrachtwagen. Kort nadien stapte een passagier uit het voertuig, die vervolgens plaatsnam in de vrachtwagen, waarop de vrachtwagen vertrok. De bestuurder van het voertuig, een 43-jarige man uit Litouwen, werd door de politiezone Spoorkin gearresteerd. Na verhoor door het gespecialiseerd team mensensmokkel van de Federale Gerechtelijke Politie van West-Vlaanderen werd de man voorgeleid voor de onderzoeksrechter te Brugge, die hem heeft aangehouden op verdenking van mensensmokkel.

Gisteren werd zijn aanhouding door de raadkamer verlengd met één maand.

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.