SOCIALE MEDIA

BREAKING

Cannabisplantage met 500 planten opgerold in Veurne

Gepubliceerd

op

Bij een huiszoeking van de Lokale Politie Spoorkin werd er vrijdagmorgen een cannabisplantage met 500 planten opgerold in Veurne. Dat bevestigd korpschef Devid Camerlynck.

Waar de plantage precies werd ontdekt kan de politie niet meegeven gelet op het lopende onderzoek. Het gaat om een oude woning buiten het centrum van Veurne en buiten de bebouwde kom. De woning is evenwel niet afgelegen en er liggen nog huizen in de straat.

De twee zware dieselgeneratoren en twee luxevoertuigen werden in beslag genomen. Foto: DVG

Drie arrestaties

In totaal werden er 500 cannabisplanten, 2.500 euro cash, twee zware dieselgeneratoren en twee luxevoertuigen aangetroffen. Alles werd in beslag genomen en de planten werden vernietigd door de politiediensten en Stad Veurne. In het kader van het onderzoek zijn er inmiddels ook twee Serviërs en een Zweed opgepakt in Veurne en in Middelkerke.

De professionele opgerolde plantage. Foto: PZ Spoorkin

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.