SOCIALE MEDIA

VEURNE

Clubkampioenschappen Groundfight bij Jiu-Jitsu club Veurne

Foto: Jiu-Jitsu Veurne

Gepubliceerd

op

In het weekend van 4 en 5 mei hield de Veurnse Jiu-Jitsu club hun clubkampioenschappen ‘Groundfight’ in de sportzaal van Veurne.

‘Groundfight’ is een competitievorm binnen Jiu-Jitsu waarbij er enkel op de grond gekampt wordt. Er zijn specifieke regels en er wordt ofwel 2 minuten (bij de jeugd) of 3 minuten (bij de adolescenten) gekampt. De bedoeling is om de tegenstander een bepaalde tijd in een houdgreep te houden of de kamp te winnen door opgave van de tegenstander. Andere vormen van competitie binnen het Jiu-Jitsu zijn o.a nog fighting system, random-attack’s en duo-games.

Jiu-Jitsu club Veurne is al jaren een gevestigde waarde in het Veurnse sportleven en telt een bloeiend ledental. Nieuwe leden zijn steeds welkom en kunnen ten allen tijde aansluiten. Dit zowel voor recreanten of competitie. De volledige lijst van de podiumplaatsen van de clubkampioenschappen is hier te bezichtigen.

Clubkampioenschappen ‘Groundfight’ in de sportzaal van Veurne. Foto:
Jiu-Jitsu Veurne

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.