SOCIALE MEDIA

BULSKAMP

Landbouwer verbrandt stapel bomen en riskeert gepeperde rekening

Foto: DVG

Gepubliceerd

op

Maandagmorgen werd de brandweer van Veurne opgeroepen naar de Cromfortstraat in Bulskamp voor een brand. Een landbouwer stak een stapel bomen en takken in brand en riskeert daarvoor nu een gepeperde rekening te krijgen.

Omstreeks 6.15 uur merkten enkele voorbijgangers rookontwikkeling op nabij een woning en verwittigden de brandweer. Bij aankomst van politie en brandweer werd duidelijk dat een landbouwer enkele bomen en takken aan het verbranden was op zijn erf. Vroeger was het in bepaalde omstandigheden toegelaten om (snoei)afval te verbranden, maar de wetgeving is verstrengd waardoor vuur maken in open lucht verboden is. De brandweer had het vuur snel onder controle.

De politie stelde een pv op en de landbouwer riskeert een stevige rekening. Ook de kosten voor de toegesnelde hulpdiensten kan de man ook nog krijgen.

De brandweer had het vuur snel onder controle.

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.