SOCIALE MEDIA

VEURNE

Wagens komen in gracht terecht op E40 en N8 in Veurne

Foto: DVG

Gepubliceerd

op

Woensdagmorgen en -middag kwamen in totaal 2 wagens in de gracht terecht op de E40 en de Ieperse Steenweg (N8) in Veurne. Beide bestuurders raakten slechts lichtgewond.

Op de E40 in Veurne richting Frankrijk kwam een bestuurder omstreeks 8.30 uur met zijn voertuig in een diepe gracht terecht. De bestuurder raakte lichtgewond en werd onder begeleiding van de brandweer uit zijn wagen gehaald en overgebracht naar het AZ West.

Woensdagmiddag omstreeks 12.30 uur kwam er opnieuw een wagen in de gracht terecht langs de N8 in Veurne. Een vrouw van tussen de 40-50 jaar raakte plots van de weg af en kwam met haar voertuig zijdelings in de gracht terecht. Ze zat gekneld in haar wagen en moest worden bevrijd door de brandweer. Ze werd onder MUG-begeleiding overgebracht naar het ziekenhuis. Doordat haar wagen moest worden getakeld kwam het tot een lange file op de N8.

Een vrouw kwam met haar voertuig zijdelings in de gracht terecht langs de N8. Foto:
Kimberly Dolfen

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.