SOCIALE MEDIA

DE MOEREN

Fransman (27) onder invloed over de kop in gracht in De Moeren

Foto: DVG

Gepubliceerd

op

De hulpdiensten werden zaterdagnamiddag opgeroepen naar de Moeresteenweg in De Moeren voor een wagen die over de kop in de gracht was terecht gekomen. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Omstreeks 15.40 uur kwam een 27-jarige Franse bestuurder met zijn wagen in de diepe gracht terecht van de Moeresteenweg tussen De Moeren en Adinkerke. De man kon op eigen kracht het voertuig verlaten en bleek na aankomst van de hulpdiensten onder invloed van alcohol te zijn. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis en zijn wagen werd door een haakarm van brandweer Veurne uit de gracht gehaald.

Zijn wagen werd door een haakarm van brandweer Veurne uit de gracht gehaald.
Zijn wagen werd door een haakarm van brandweer Veurne uit de gracht gehaald.

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL




Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.