SOCIALE MEDIA

HOUTEM

Man (20) zwaargewond na steekpartij omwille van liefdesaffaire in Houtem

Gepubliceerd

op

Donderdagavond kwam het in de rustige Sacramentstraat in Houtem tot een steekpartij waarbij een twintiger ernstig, maar niet levensgevaarlijk gewond raakte. De man werd omwille van een liefdesrelatie in de hals gestoken.

Omstreeks 19.00 uur kwam het in een woning met een koppel twintigers tot een hevige discussie. Op een bepaald moment nam er een man plots een steekwapen, vermoedelijk een mes, en haalde ermee uit richting de hals van de bewoner van het huis. Die liep een gapende wonde op in de hals. Na de steekpartij vluchtte de dader, ook een twintiger, weg uit de woning.

De vrouw belde daarop meteen de hulpdiensten waarna een ziekenwagen, een MUG-dienst en de politie ter plaatse kwamen. De twintiger kreeg meteen de dringendste zorgen toegediend ter plaatse. Daarna werd hij overgebracht naar het ziekenhuis van Veurne. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Relationele sfeer

Wat er precies gebeurde in de woning wordt door de politie nog onderzocht, al spelen de feiten zich wel af in een relationele sfeer. Na de feiten stapte de dader weg van de woning, al konden de politiediensten de man snel onderscheppen. Hij werd gearresteerd en dezelfde avond nog verhoord. Het parket van Veurne beslist vandaag wat men met de dader zal doen.

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.