SOCIALE MEDIA

HOUTEM

24-jarige man uit De Panne aangehouden voor steekpartij in Houtem

Gepubliceerd

op

De onderzoeksrechter in Veurne heeft een 24-jarige man uit De Panne aangehouden voor zijn betrokkenheid bij de steekpartij in Houtem. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Veurne. Na vermoedelijk partnergeweld ging de man de nieuwe vriend van zijn ex-partner te lijf.

Omstreeks 19.00 uur kwam het in een woning met een koppel twintigers tot een hevige discussie. Op een bepaald moment nam er een man plots een een mes en haalde ermee uit richting de hals van de bewoner van het huis. Die liep een gapende wonde op in de hals. Na de steekpartij vluchtte de 24-jarige dader uit De Panne weg uit de woning.

De vrouw belde daarop meteen de hulpdiensten waarna een ziekenwagen, een MUG-dienst en de politie ter plaatse kwamen. De twintiger kreeg meteen de dringendste zorgen toegediend ter plaatse. Daarna werd hij overgebracht naar het ziekenhuis van Veurne. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Opzettelijke slagen en verwondingen

De dader werd vrijdagnamiddag door het parket voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die besliste om hem aan te houden op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. De Veurnse raadkamer zal dinsdag oordelen of de verdachte langer in de gevangenis moet blijven. De man kwam in een onderzoek naar drugsdelicten al in aanraking met het Ieperse gerecht, maar werd toen onder voorwaarden vrijgelaten.

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.