SOCIALE MEDIA

VEURNE

Politie op zoek naar joyrider die boompje ramt op parking

Foto: Stad Veurne

Gepubliceerd

op

De politie Spoorkin en Stad Veurne zijn op zoek naar een bestuurder die nogal wild en roekeloos een boompje omver heeft gereden op de parking van de Sportdienst van Veurne.

Zondagmiddag hebben één of meerdere bestuurders de parking in de Noordstraat bij de Sportdienst van Veurne als privé-circuit gebruikt. Ze reden er meerdere rondjes aan hoge snelheid en haalden manoeuvres uit op de parking. Dit roekeloze rijgedrag resulteerde in een afgebroken boom doordat één van hen de controle over het stuur verloor.

Op de bewakingsbeelden is te zien hoe de wagen, een Volkswagen Golf, gewoon over het boompje rijdt en nadien zijn weg verder zet. Ook woensdag waren er op deze plek joyriders aan de slag.

Weet jij wie de bestuurder is van deze Volkswagen Golf? Je kan met je informatie bij Lokale Politie Spoorkin terecht via 058 33 22 11, onthaal.veurne@pzspoorkin.be of in het commissariaat in de Zuidburgweg.

GEZOCHT: De weinig getalenteerde chauffeur die een boompje heeft stuk gereden op de parking van Sporthal Noordstraat. Zondagmiddag hebben één of meerdere bestuurders de parking bij Sportdienst Veurne als privé-circuit gebruikt. Dit roekeloze rijgedrag resulteerde in een afgebroken boom. Ook woesdag waren er op deze plek joyriders aan de slag.Weet jij wie de bestuurder is van deze Volkswagen Golf? Je kan met je informatie bij Lokale Politie Spoorkin terecht via 058 33 22 11, onthaal.veurne@pzspoorkin.be of in het commissariaat in de Zuidburgweg.

Geplaatst door Veurne op Donderdag 20 juni 2019

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.