SOCIALE MEDIA

VEURNE

Vrachtwagen rijdt luifel kapot bij ’t Winkeltje

Foto: Daron Mertens

Gepubliceerd

op

Donderdagnamiddag heeft een vrachtwagen de luifel van groenten- en fruitzaak ’t Winkeltje in de Ooststraat in Veurne kapot gereden. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Even na 16.15 uur kwam een vrachtwagenbestuurder met zijn vrachtwagen tegen de luifel terecht van ’t Winkeltje. De vrachtwagen kwam iets te dicht bij de luifel en bleef haperen met het portier. Die raakte volledig vernield en zat deels vast in het portier van de vrachtwagen, die ook gebroken was. De brandweer van Veurne kwam ter plaatse om met een hydraulische schaar de luifel los te knippen.

Er raakte gelukkig niemand gewond. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen uit te voeren.

De luifel raakte volledig vernield en zat deels vast in het portier van de vrachtwagen. Foto: Daron Mertens
De brandweer van Veurne kwam ter plaatse om met een hydraulische schaar de luifel uit het portier te knippen. Foto: Daron Mertens
Er raakte gelukkig niemand gewond. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen uit te voeren. Foto: Daron Mertens

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.