SOCIALE MEDIA

VEURNE

Twee katten en papegaai overleven zware keukenbrand niet

Gepubliceerd

op

In een rijwoning in de Brugsesteenweg brak donderdagmiddag brand uit in een keuken. Daarbij kwamen twee katten en een papegaai om het leven. De woning is tijdelijk onbewoonbaar.

Omstreeks 14.00 uur zag een achterbuur plots rook uit de woning komen en verwittigde meteen de brandweer. Bij aankomst moest de brandweer de deur forceren, omdat de bewoners niet thuis waren. Reeds binnen bleek het om een keukenbrand te gaan, die snel geblust kon worden. De keuken brandde wel volledig uit en er is heel wat rookschade in de woning. De twee katten en de papegaai overleefden de brand niet. De woning is tijdelijk onbewoonbaar.

De twee katten en de papegaai overleefden de brand niet. Foto: José Tyteca

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.