SOCIALE MEDIA

VEURNE

Zolderbrand na blikseminslag op villa

Gepubliceerd

op

Zaterdagmorgen heeft de bliksem tijdens het voorspelde onweer ingeslagen op een villa in de de Gustaaf Vermeerschlaan in Veurne. De schade is aanzienlijk, maar er raakte gelukkig niemand gewond.

Omstreeks 7.25 uur was er volgens omwonenden een zeer luide knal te horen en zagen ze enorm veel rookontwikkeling bij een villa in de Gustaaf Vermeerschlaan. De bliksem sloeg in op de schouw die vervolgens naar beneden kwam, waardoor het dak zwaar beschadigd raakte. De brandweer werd massaal opgeroepen. Zo kwamen de korpsen van Veurne, Koksijde-Oostduinkerke, Nieuwpoort en De Panne ter plaatse. Bij aankomst stelde men een brand vast op de zolderverdieping, die men relatief snel onder controle kon brengen. Een aanpalende woning liep ook schade op.

Volgens enkele inwoners was de familie nog maar zeer recent terug thuis van vakantie.

De schade is aanzienlijk, maar er raakte gelukkig niemand gewond. Foto: DVG
Bij aankomst stelde men een brand vast op de zolderverdieping. Foto: DVG

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.