SOCIALE MEDIA

VEURNE

Westhoekbikers Veurne ontvangen bijna 500 motorrijders

Foto: DVG

Gepubliceerd

op

Het voorbije weekend ging in zaal Furnevent te Veurne het 7de Westhoektreffen door. Dit betreft een toeristische rondrit voor motorrijders in een organisatie van A.M.C. Westhoekbikers Veurne.

Ondanks het mindere weer op zaterdag werden toch 495 inschrijvingen genoteerd over de twee dagen. De vele deelnemers waren vol lof over de mooie rondrit van 230 kilometer die grotendeels in het noorden van Frankrijk verreden werd. Bij de prijsuitreiking op zondagavond werd aan de eerste vijf motorclubs een mooi aandenken gegeven. De grootste club, MTC Vrijbos uit Houthulst, kreeg met 53 deelnemers tevens een waardebon van 150 euro aangeboden. Op de foto (onderaan dit artikel) zie je de burgemeester van Veurne samen met enkele leden van MTC Vrijbos en een aantal mensen van de organiserende Westhoekbikers. Meer informatie over de motorclub kun je vinden op hun website www.westhoekbikers.be.

Ondanks het mindere weer op zaterdag werden toch 495 inschrijvingen genoteerd over de twee dagen. Foto: DVG

Daron is sinds april 2017 redacteur bij De Veurnsche Gazette. Dankzij hem kunnen we u nog sneller informeren over nieuwtjes in onze boetestad. Hij schrijft ook artikels voor zijn gemeente Alveringem. Die kan je terug vinden op Het Alveringems Nieuws.

Reacties
profile-sample2

NIEUWS VIA MAIL
Vul hier uw mailadres in en u ontvangt alle nieuwsberichten in uw mailbox.

profile-sample2


Op zoek naar weersvoorspellingen elders in de Benelux? Neem dan zeker eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Noodweer Benelux!


NOODWEER BENELUX

NOODWEER.BE
Advertentie

© 2019 De Veurnsche Gazette - De Veurnsche Gazette is een initiatief van enkele 17-jarigen uit Veurne.